Loopbaancoaching

It is not revolutions and upheavals that clear the road to… better days,

but revelations, and lavishness… of someone’s soul, inspired and ablaze.

-Boris Pasternak, poet

.

Wanneer je gevraagd wordt wat doe je in het leven? Wat antwoord je dan? En hoe voelt dat? Heb je het gevoel dat jouw loopbaan echt bij jou past?

Doe je niet alleen waar je heel erg goed in bent maar ook datgene dat je graag doet? Ken je echt jouw super-powers?

Wat is er nog belangrijk voor je naast jouw loopbaan? krijg je dit ingepast op een manier die voor jou fijn voelt? Natuurlijk zijn er piekmomenten in je leven maar als je gaat uitzoomen heb je dan de indruk dat JIJ achter het stuur zit om te bepalen hoe je je dagen invult of niet?

 

 

.

 

Hoe ziet dat er voor jou uit een ideale werkdag? Wat zie ik je dan doen? Hoe ziet je omgeving eruit? Wat is belangrijk voor je?

Wat ben je nu al aan het doen dat je mee wilt nemen? Waar wil je mee stoppen? Wat werkt er niet? Want in alle eerlijkheid, we weten meestal met z`n alle wel wat er niet voor ons werkt maar vaak willen we er niet naar kijken, zitten we vastgeroest in allerlei redenen waarom het niet anders kan.

Dit en zoveel meer kan aan bod komen in onze loopbaancoaching.

Ik kijk er ontzettend naar uit om jou hierin te begeleiden. Do it your way!

 

 

 

Plan van aanpak

Betaal met loopbaancheques

Opgelet! Op 1 januari 2020 wijzigen enkele voorwaarden om in aanmerking te komen voor loopbaancheques!

1. Om loopbaancheques te kunnen bestellen, moet je vanaf 1 januari 2020 minimum 7 jaar werkervaring hebben als werknemer of zelfstandige.

2. Vanaf 1 januari 2020 kan je om de 6 jaar een loopbaancheque bestellen voor 4 uur loopbaanbegeleiding en een loopbaancheque voor 3 uur.

1 op 1 coaching met behulp van de loopbaancheques betaal je slechts 10 euro per uur coaching. Meer info bel het gratis nummer 0800/30.700.

1. Je kan bij mij terecht met loopbaancheques van de vdab. Je vindt er alles over terug op de website https://www.vdab.be/loopbaanbegeleiding.

 2. Wij maken een afspraak voor een intakegesprek van 1 uur. Iedereen is uniek, elk traject is maatwerk! Na dit gesprek beslis jij of je instapt in het traject of niet. Indien je beslist om niet in te stappen, is dit uur helemaal gratis. Stap je wel in dan zijn we vertrokken en telt dit uur ook als eerste uur van je begeleiding. 

 

3. Samen plannen we de volgende afspraken in. Er wordt hard gewerkt in de coachingsstudio maar ook thuis verwacht ik dat je dingen doorvoelt, soms oefeningen maakt, wikt en weegt,… Het gaat tenslotte om jou! Gedurende het proces en ook erna sta ik voor je klaar om jou te ondersteunen. 

4. Op het einde van de sessie krijg je van mij een persoonlijk ontwikkelingsplan waarin je alles terugvindt waar wij samen aan gewerkt hebt. Een houvast die je richting kan geven. 

Resultaat gericht: Een gelukkiger jij

Het is een schitterend idee om loopbaancoaching te doen!

An Huygen werkt onder het mandaat van Mindful work & life